بدون ویزا

کشورهای بدون نیاز به ویزا

کشورهای بدون نیاز به ویزا برای ایرانیان

به کشورهای زیر بدون ویزا میتونید سفر کنید و یا در فرودگاه ویزا دریافت کنید.

  • در قاره آفریقا کشورهای:

  1. جمهوری دموکراتیک کنگو
  2. سیشل

بدون نیاز به ویزا هستند و کشورهای:

  1. کیپ ورد
  2. کومور
  3. کنیا
  4. ماداگاسکار
  5. موزامبیک
  6. تانزانیا
  7. توگو
  8. اوگاندا

در مبادی ورودی مثل فرودگاه، برای ایرانیان ویزا صادر میکنند.

  • در قاره اروپا کشورهای:

  1. ترکیه
  2. کوزوو

نیازی به ویزا ندارند و کشور:

  1. گرجستان

در مبادی ورودی یعنی مرز زمینی یا فرودگاه برای ایرانیان ویزا صادر میکند.

  • در قاره آسیا کشورهای:

  1. کردستان عراق
  2. مالدیو
  3. مالزی
  4. عمان
  5. سری لانکا

برای ایرانیان نیازی به ویزا ندارند و کشورهای:

  1. ارمنستان
  2. بنگلادش
  3. اندونزی
  4. لائوس
  5. ماکائو
  6. نپال
  7. تیمور شرقی
  8. سوریه

در مبادی ورودی برای ایرانیان ویزا صادر میکنند.

  • در قاره آمریکا کشورهای:

  1. بولیوی
  2. کاستاریکا
  3. دومینیکا
  4. اکوادور
  5. گویان
  6. هائیتی
  7. نیکاراگوئه
  8. ونزوئلا

نیازی به ویزا برای ایرانیان ندارند.

  • در قاره اقیانوسیه کشورهای:

  1. جزایر کوک
  2. نیووی
  3. پالائو
  4. ساموآ
  5. تووالو
  6. ایالات فدرال میکرونزی

نیازی به ویزا برای ایرانیان ندارند.

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

تمامی اطلاعات لازم جهت اخذ وقت سفارت آمریکا را می توانید در این صفحه مشاهده کنید

چگونگی روند صدور ویزای آمریکا از طرف سفارت آمریکا و نحوه اخذ وقت سفارت آمریکا :

ایالات متحده آمریکا در ایران سفارتخانه ای ندارد. ایرانیان برای درخواست ویزای آمریکا می توانند در تمامی سفارتخانه ها و کنسولگری های ایالات متحده در هر جای دنیا که ویزا صادر می کنند، وقت مصاحبه گرفته و درخواست دریافت ویزای خود را ارائه دهند. با این حال، اگر به زبان انگلیسی و یا زبان رایج کشوری که قصد دارید از آنجا درخواست ویزای خود را ارائه دهید، مسلط نیستید، باید توجه داشته باشید که عدم آشنایی افسر کنسولی مصاحبه کننده با شرایط داخلی کشور ممکن است سبب شود تا اثبات این موضوع که شما واجد شرایط لازم جهت دریافت روادید هستید، دشوارتر باشد. افسرهای کنسولی سفارت آمریکا در دبی و آنکارا و ارمنستان به زبان فارسی صحبت می کنند، و بسیاری از ایرانیان متقاضی دریافت روادید غیرمهاجرتی به این سه شهر مراجعه می کنند. در ابتدای امر توجه داشته باشید که اداره مهاجرت آمریکا در حال حاضر به ایرانیان توصیه می کند در یکی از ۳ کشور امارات یا ارمنستان یا ترکیه اقدام به اخذ وقت سفارت کنند و درخواست ویزای خود را در یکی از این ۳ کشور ارائه کنند. با توجه به این موضوع توصیه میشود از اخذ وقت سفارت آمریکا در سایر کشور های اروپایی یا آسیایی اجتناب کنید.

برای دریافت ویزا توریستی، متقاضیان ایرانی معمولاً از نزدیکترین سفارتخانه و یا کنسولگری ایالات متحده ، یعنی یکی از سفارتخانه ها در کشورهای همسایه ، وقت قبلی گرفته و هزینه درخواست ویزا را پرداخت می کنند. از ابتدای سال ۲۰۱۳ شما باید قبل از تعیین وقت هزینه ی ۱۶۰ دلاری ویزا را پرداخت کنید ، که این وجه غیر قابل استرداد است. متقاضی، مصاحبه ای حضوری با افسر کنسولی خواهد داشت که افسر کنسولی برای تصمیم گیری در این زمینه که آیا متقاضی واجد شرایط لازم برای دریافت ویزا ی ایالات متحده است یا خیر، از او سوال هایی را خواهد پرسید و مدارک او را مورد بررسی قرار خواهد داد. پس از مصاحبه و انجام امور اداری لازم، در صورتی که متقاضی واجد شرایط لازم باشد، سفارتخانه و یا کنسولگری ایالات متحده برای او ویزا صادر خواهد کرد.

به دلیل عدم رابطه ی کنسولی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا ، هیچ شرکت ، نهاد یا آژانس مسافرتی نمی تواند در روند صدور ویزا تاثیری داشته باشد. ما فقط می توانیم روند اخذ وقت سفارت آمریکا در یکی از کشورهای همسایه را برای شما آسان تر کنیم.

هر کدام از کنسولگری های ایالات متحده ممکن است روش های خاصی در روند انجام مصاحبه داشته باشند. قوانین در همه ی کنسولگری ها یکسان است ، اما ممکن است روش ها متفاوت باشد. به عنوان مثال ممکن است در برخی از کنسولگری ها افسر مصاحبه کننده به زبان فارسی مسلط باشد و با شما به زبان فارسی صحبت کند ولی در کنسولگری دیگری جز مصاحبه با زبان انگلیسی مقدور نباشد. توصیه می شود قبل از اخذ وقت سفارت آمریکا ، شرایط هر کنسولگری را مورد بررسی قرار دهید که مشکلی برای شما بوجود نیاید.

نکات قابل توجه در مورد وقت سفارت آمریکا :

  1. تمام افراد بالای ۱۴ سال باید در مصاحبه ای جداگانه شرکت کنند. کودکان زیر ۱۴ سال با والدین در مصاحبه شرکت می کنند.
  2. در برخی کنسولگری ها مانند کنسولگری آمریکا در ارمنستان ممکن است ویزا طی یک تا ۳ روز کاری صادر شود و شما با چند روز اقامت بیشتر در آن کشور ، خودتان ویزا را تحویل بگیرید. ولی در برخی کنسولگری ها ممکن است روند صدور ۲ تا ۸ هفته به طول بیانجامد. در هر صورت شما می توانید برای پیکاپ ویزای آمریکا از سفارت، پاسپورت خود را به ما بسپارید تا ویزا را از طرف شما پیکاپ کنیم.
  3. در صورت عدم انجام مصاحبه یا بروز هرنوع مشکل دیگر که به عدم تعیین وقت بانجامد ، هزینه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
  4. متقاضیانی که هنوز موفق به پر کردن فرم دی اس نشده اند ، می توانند ابتدا اقدام به اخذ وقت سفارت  آمریکا بکنند و بعد از آن فرم خود را تکمیل کنند. متقاضیان می توانند شخصا اقدام به پر کردن دی اس بکنند یا پر کردن آن را به ما بسپارند.  تکمیل فرم دی اس  توسط مشاوران ما انجام خواهد شد. در صورت نیاز با ما تماس بگیرید. فرم فارسی DS160 را از اینجا دانلود کنید (7395 downloads)
  5. بعد از کانفرم شدن وقت سفارت آمریکا در سایت این سفارت ، متقاضیان تقریبا تا یک روز قبل از موعد وقت خود می توانند در صورت نیاز زمان این وقت را تغییر دهند.
  6. بعد از انجام مصاحبه در صورتی که افسر مصاحبه کننده ، متقاضی را واجد شرایط اخذ ویزا بداند با ارائه ی یک برگه ی قرمز رنگ مدت زمانی را (حدود ۳ الی ۴ روز) برای متقاضی تعیین میکند تا پس از آن متقاضی با تحویل پاسپورت خود به سفارت برای پیکاپ ویزا اقدام کند. برگه ی قرمز رنگ به نشانه ی موافقت با صدور ویزای شما میباشد
  7. در صورتی که از افسر مصاحبه کننده برگه ی زرد رنگ دریافت کردید ، درخواست ویزای شما احتیاج به انجام مراحل اداری و امنیتی بیشتر دارد . این مدت زمان ممکن است بین ۲ تا ۱۰ هفته به طول بیانجامد و متقاضی  می تواند از طریق سایت سازمان مهاجرت  که اطلاعات آن در برگه درج شده است درخواست ویزای خود را پیگیری کند.
  8. البته در چند وقت گذشته افرادی که وقت سفارت آمریکا داشتند و به کنسول گری های آمریکا در ایروان یا در دبی مراجعه کردند همگی برگه ی سفید رنگ گرفتند و روی آن برگه شماره ی پرونده ی متقاضی و آدرس سایتی که پذیرفته شدن یا نشدن ویزا در آن درج میشود ، نوشته شده است.

قیمت خدمات وقت سفارت آمریکا :

خدمات اخذ وقت سفارت آمریکا در آنکارا ، دبی ، ارمنستان

  • وقت سفارت آمریکا در دبی………….  هزینه : ۱۹۰ دلار که شامل واریز فیش ۱۶۰ دلاری و هزینه های مربوط به پرکردن فرم و اخذ وقت است
  • وقت سفارت آمریکا در آنکارا…………. هزینه : ۱۹۰ دلار که شامل واریز فیش ۱۶۰ دلاری و هزینه های مربوط به پرکردن فرم و اخذ وقت است
  • وقت سفارت آمریکا در ارمنستان ……….. هزینه : ۱۹۰ دلار که شامل واریز فیش ۱۶۰ دلاری و هزینه های مربوط به پرکردن فرم و اخذ وقت است
  • وقت ویزا دانشجویی – وقت ویزا توریستی
  • پر کردن فرم دی اس ۱۶۰ …………. هزینه :۵۰/۰۰۰ تومان
  • پیکاپ ویزا از دبی  ………… هزینه : ۲۰۰/۰۰۰ تومان
  • پیکاپ ویزا از ارمنستان ………. هزینه : ۲۰۰/۰۰۰ تومان
  • پیکاپ ویزا از آنکارا ………….. هزینه : ۲۰۰/۰۰۰ تومان
  • پیکاپ ویزا در ابوظبی …………. هزینه : ۵۵۰/۰۰۰ تومان

    مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آمریکا

    جهت اخذ ویزای آمریکا بعد از تعیین وقت مصاحبه لازم است در محل سفارت حضور داشته باشید و مدارک زیر را همراه خود ببرید.

    اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به همراه پاسپورت های قبلی
    دو قطعه عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید
    اصل و ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق
    اصل و ترجمه کارت پایان خدمت یا معافعیت
    اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت یا فرم I-134 یا رزرواسیون هتل
    مدارک شغلی که شامل یکی از این موارد است: گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و…
    ترجمه سوابق بیمه
    اصل و ترجمه سند ملکی
    در صورت وجود: مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
    نامه تمکن مالی که حتما به صورت انگلیسی از طرف بانک صادر شده است.
    پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین
    برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
    برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation
    متقاضیان ویزای F1 فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation را به همراه داشته باشند.
    متقاضیان ویزای J1 فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation را به همراه داشته باشند.

 

وقت سفارت آمریکا

cuba

ویزا کوبا

شرایط اخذ ویزا کوبا

اطلاعات کامل نحوه دریافت ویزا کوبا را در مرکز اطلاعات ویزا مشاهده کنید و در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر از طریق بخش نظرات یا تماس تلفنی با ما تماس بگیرید.

 کوبا یک کشور قدیمی در آمریکای جنوبی است که در دریای کارائیب واقع شده و در سال ۱۴۹۲ توسط کریستف کلمب کشف شده است. در مجموع کوبا بخاطر برحورداری از یک حکومت کمونیستی نسبت به کشورهای آمریکایی عقب مانده تر است اما اینقضیه به هیچ عنوان از زیبایی های توریستی این کشور کم نمی کند. شما برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی کشور کوبا می توانید سایت ویکی پدیا را بخوانید و برای دریافت اطلاعات ویزا کوبا ادامه ی این مطلب را بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا کوبا

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲قطعه عکس ۶ در ۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۱۵ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  5. بیمه مسافرتی
 

شرایط اخذ ویزا کوبا :

  • ویزا توریستی کوبا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کوبا اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کوبا ۷ روز کاری زمان لازم دارد
  •  اخذ ویزا کوبا به صورت ۲ ماه اعتبار نیز امکان پذیر است.
  • مدارک ذکر شده بهتر است به صورت لاتین باشد.
  • در صورت نیاز اخذ بیمه مسافرتی در دفتر ما امکان پذیر است. نرخ صدور بیمه ۴۳۰۰۰ تومان است.بیمه برای اخذ ویزا باید هفت روزه باشد.
 

 قیمت :

ویزا کوبا ۲۰۰ دلار
 
ویزا کوبا
 
 

south korea

ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی و قیمت آن را برای شما توضیح داده ایم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.برای دریافت اطلاعات در باره ی کشور کره جنوبی سایت ویکی پدیا را ببینید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۱۵ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
  5. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  6. ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
  7. چک ضمانت بازگشت ۱۰ میلیون تومانی

شرایط اخذ ویزا

  • ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد.
  • هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
  • پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
  • کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزا توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

قیمت ویزا کره جنوبی ۲۸۰ دلار

ویزا کره جنوبی

china

ویزا چین

اخذ ویزا چین

شرایط و مدارک اخذ ویزا چین را در زیر مطالعه کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۷ روز کاری است.
  • برای اخذ ویزای چین به صورت ۶ ماه و یکساله مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای چین در پاسپورت الزامی است.
  • فعلا برای افرادی که تعداد زیادی مهر ورود و خروج کشور ترکیه در پاسپورت دارند ویزا چین داده نمیشود.

قیمت انواع ویزا چین :

  • ویزای گروهی چین عادی ۱۰۵ لار
  • ویزا چین تجاری سه ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت عادی ۳۲۰ دلار
  • ویزا چین تجاری سه ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت فوری ۳۵۰ دلار
  • ویزا چین تجاری شش ماه اعتبار مولتی پل ۸۵۰ دلار
  • یکساله چین مولتی پل ۱۲۵۰ دلار

 

ویزا چین

hong kong

ویزا هنگ کنگ

شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ را مطالعه کنید و در صورت نیاز سوالات خود را از طریق بخش نظرات ارسال کنید یا با ما تماس بگیرید: ۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱

مدارک لازم برای اخذ ویزا هنگ کنگ:

  • اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار
  • گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به صورت لاتین
  • گواهی اشتغال به کار به صورت لاتین با ذکر سمت ، میزان حقوق و مدت اشتغال
  • یک قطعه عکس جدید
  • تکمیل فرم های مربوطه

 شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ :

  • ویزا توریستی هنگ کنگ ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت مسافرین میتوانند ۲ بار و هر بار ۱۴ روز وارد این کشور شوند.
  • اخذ ویزای توریستی به صورت ۳ بار ورود نیز امکانپذیر است.
  • ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۴۵ روز کاری زمان لازم دارد.
  • بهتر این است که قبل از صدور ویزا، نسبت به خرید بلیط و رزرو هتل اقدام نکنید.
  • برای دریافت فرم های مربوطه با ما تماس بگیرید.

قیمت ویزا هنگ کنگ : ۲۲۰ دلار

 
ویزا هنگ کنگ
india

ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند

هند کشوری در آسیاست که از برخی جهات بسیار شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند. اطلاعات مربوط به کشور هند را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) ببینید و اطلاعات مربوط به ویزا هند را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

  1. اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه
  5. فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
  • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.
  • قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.

 

قیمت :

ویزا هند ۲۴۵۰۰۰ تومان

banner---mashreghzamin

thailand-visa

ویزا تایلند

شرایط اخذ ویزا تایلند

برای اخذ ویزا تایلند به نکات زیر توجه کنید، در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.

سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است. تایلند به علت نزدیکی به دریا آب و هوایی معتدل دارد و این باعث می شود که تقریبا تمتم فواصل سال برای سفر به تایلند مناسب باشد. البته تابستان ها میزان رطوبت کمی زیاد است. برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر به سایت ویکی پدیا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات برای اخذ ویزا تایلند ادامه مطلب را بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا تایلند:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۱ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. کپی شناسنامه و کارت ملی
  4. بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور تایلند
  5. رزرو هتل در یکی از شهر های تایلند
  6. پرینت گردش حساب بانکی یک ماهه اخیر با مانده حداقل ۲ میلیون تومان
  7. مشخصات فردی

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.
  • در صورت نیاز شما می توانید بلیط و ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزای توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت ۸ روزه ماهان به فروش می رسد. قیمت بلیط و ویزا بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.
  • پرینت حساب بانکی باید همراه با مهر بانک و به زبان انگلیسی باشد.

قیمت :

  • ویزا عادی یکبار ورود ۴۵ یورو

ویزا تایلند

iran-visa

ویزا ایران

شرایط اخذ ویزا ایران

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (5751 downloads)

شرایط اخذ ویزا ایران:

  • ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
  • لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.
  • در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.
  • در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.
  • مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
  • فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

قیمت: ۳۰/۰۰۰ تومان

ویزا ایران

Visa Dubai

ویزا دبی (ویزا امارات)

شرایط اخذ ویزا دبی

شما می توانید در زیر اطلاعات لازم جهت اخذ ویزا دبی ، مدارک لازم و قیمت آن را مشاهده کنید

روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است.
شما می توانید اطلاعات در مورد کشور دبی را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) مشاهده کنید و اطلاعات ویزا دبی را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (ویزا امارات):

  1. اسکن رنگی از پاسپورت

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
  • ویزای دبی به ۲ صورت عادی و نیمه فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری زمان لازم دارد.
  • در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.
  • در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه و سه ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه یا سه ماه در امارات اقامت کنید.
  • با ویزا دبی مولتی میتوانید در طی مدت ویزا، چند بار وارد کشور امارات شوید و هر بار ۱۴ روز اقامت کنید.

قیمت:

  1. ویزا عادی ۳۰۰ درهم
  2. ویزا نیمه فوری ۳۸۵ درهم
  3. ویزا عادی ۱ ماهه ۴۹۰ درهم
  4. ویزای ۳ ماهه ۱۴۰۰ درهم
  5. ویزای دبی مولتی یک ماهه ۹۵۰ درهم
  6. ویزای دبی مولتی سه ماهه ۲۴۰۰ درهم

 

ویزا ایران