نوشته‌ها

india

ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند

هند کشوری در آسیاست که از برخی جهات بسیار شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند. اطلاعات مربوط به کشور هند را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) ببینید و اطلاعات مربوط به ویزا هند را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

  1. اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه
  5. فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
  • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.
  • قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.

 

قیمت :

ویزا هند ۲۴۵۰۰۰ تومان

banner---mashreghzamin