hong kong

ویزا هنگ کنگ

شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ را مطالعه کنید و در صورت نیاز سوالات خود را از طریق بخش نظرات ارسال کنید یا با ما تماس بگیرید: ۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱

مدارک لازم برای اخذ ویزا هنگ کنگ:

  • اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار
  • گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به صورت لاتین
  • گواهی اشتغال به کار به صورت لاتین با ذکر سمت ، میزان حقوق و مدت اشتغال
  • یک قطعه عکس جدید
  • تکمیل فرم های مربوطه

 شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ :

  • ویزا توریستی هنگ کنگ ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت مسافرین میتوانند ۲ بار و هر بار ۱۴ روز وارد این کشور شوند.
  • اخذ ویزای توریستی به صورت ۳ بار ورود نیز امکانپذیر است.
  • ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۴۵ روز کاری زمان لازم دارد.
  • بهتر این است که قبل از صدور ویزا، نسبت به خرید بلیط و رزرو هتل اقدام نکنید.
  • برای دریافت فرم های مربوطه با ما تماس بگیرید.

قیمت ویزا هنگ کنگ : ۲۲۰ دلار

 
ویزا هنگ کنگ