cuba

ویزا کوبا

شرایط اخذ ویزا کوبا

اطلاعات کامل نحوه دریافت ویزا کوبا را در مرکز اطلاعات ویزا مشاهده کنید و در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر از طریق بخش نظرات یا تماس تلفنی با ما تماس بگیرید.

 کوبا یک کشور قدیمی در آمریکای جنوبی است که در دریای کارائیب واقع شده و در سال ۱۴۹۲ توسط کریستف کلمب کشف شده است. در مجموع کوبا بخاطر برحورداری از یک حکومت کمونیستی نسبت به کشورهای آمریکایی عقب مانده تر است اما اینقضیه به هیچ عنوان از زیبایی های توریستی این کشور کم نمی کند. شما برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی کشور کوبا می توانید سایت ویکی پدیا را بخوانید و برای دریافت اطلاعات ویزا کوبا ادامه ی این مطلب را بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا کوبا

  1. اصل پاسپورت
  2. رزرو بلیط و هتل
  3. ۲قطعه عکس ۳ در ۴
  4. پرینت حساب بانکی بالای ۲۰ میلیون ( تمکن مالی)
  5. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  6. بیمه مسافرتی
  7. اصل و ترجمه تعهدنامه محضری
 

شرایط اخذ ویزا کوبا :

  • ویزا توریستی کوبا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کوبا اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کوبا ۵ روز کاری زمان لازم دارد
  • مدارک ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد.
  • در صورت نیاز اخذ بیمه مسافرتی در دفتر ما امکان پذیر است. نرخ صدور بیمه ۴۳۰۰۰ تومان است.بیمه برای اخذ ویزا باید هفت روزه باشد.
 

 قیمت :

ویزا کوبا ۲۵۰ دلار
 
ویزا کوبا
 
 

south korea

ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی و قیمت آن را برای شما توضیح داده ایم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.برای دریافت اطلاعات در باره ی کشور کره جنوبی سایت ویکی پدیا را ببینید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۴۰ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
  5. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  6. ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
  7. چک ضمانت بازگشت ۳۰ میلیون تومانی

شرایط اخذ ویزا

  • ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد.
  • هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
  • پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
  • کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزا توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

قیمت ویزا کره جنوبی ۲۸۰ دلار

ویزا کره جنوبی

china

ویزا چین

اخذ ویزا چین

شرایط و مدارک اخذ ویزا چین را در زیر مطالعه کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا انفرادی چین
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزای گروهی ۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.
  • ویزای انفرادی ۱۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.

قیمت انواع ویزا چین :

  • ویزای گروهی چین عادی ۱۰۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت عادی ۱۳۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت فوری ۱۶۵ دلار

 

ویزا چین

hong kong

ویزا هنگ کنگ

شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ را مطالعه کنید و در صورت نیاز سوالات خود را از طریق بخش نظرات ارسال کنید یا با ما تماس بگیرید: ۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱

مدارک لازم برای اخذ ویزا هنگ کنگ:

  • اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار
  • گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به صورت لاتین
  • گواهی اشتغال به کار به صورت لاتین با ذکر سمت ، میزان حقوق و مدت اشتغال
  • یک قطعه عکس جدید
  • تکمیل فرم های مربوطه

 شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ :

  • ویزا توریستی هنگ کنگ ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت مسافرین میتوانند ۲ بار و هر بار ۱۴ روز وارد این کشور شوند.
  • اخذ ویزای توریستی به صورت ۳ بار ورود نیز امکانپذیر است.
  • ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۴۵ روز کاری زمان لازم دارد.
  • بهتر این است که قبل از صدور ویزا، نسبت به خرید بلیط و رزرو هتل اقدام نکنید.
  • برای دریافت فرم های مربوطه با ما تماس بگیرید.

قیمت ویزا هنگ کنگ : ۲۲۰ دلار

 
ویزا هنگ کنگ
india

ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند

هند کشوری در آسیاست که از برخی جهات بسیار شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند. اطلاعات مربوط به کشور هند را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) ببینید و اطلاعات مربوط به ویزا هند را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

  1. اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه
  5. فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
  • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.
  • قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.

 

قیمت :

ویزا هند ۴۲۵۰۰۰ تومان

banner---mashreghzamin

thailand-visa

ویزا تایلند

شرایط اخذ ویزا تایلند

برای اخذ ویزا تایلند به نکات زیر توجه کنید، در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.

سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است. تایلند به علت نزدیکی به دریا آب و هوایی معتدل دارد و این باعث می شود که تقریبا تمتم فواصل سال برای سفر به تایلند مناسب باشد. البته تابستان ها میزان رطوبت کمی زیاد است. برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر به سایت ویکی پدیا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات برای اخذ ویزا تایلند ادامه مطلب را بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا تایلند:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۱ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. کپی شناسنامه و کارت ملی
  4. بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور تایلند
  5. رزرو هتل در یکی از شهر های تایلند
  6. پرینت گردش حساب بانکی یک ماهه اخیر با مانده حداقل ۲ میلیون تومان
  7. مشخصات فردی

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی تایلند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۵۸ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و چند بار ورود دارد.
  • در صورت نیاز شما می توانید بلیط و ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزای توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت ۸ روزه ماهان به فروش می رسد. قیمت بلیط و ویزا بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.
  • پرینت حساب بانکی باید همراه با مهر بانک و به زبان انگلیسی باشد.

قیمت :

  • ویزا عادی ۵۰/۰۰۰ تومان

ویزا تایلند

iran-visa

ویزا ایران

شرایط اخذ ویزا ایران

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. اسکن عکس پرسنلی مهمان
  4. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (6469 downloads)

شرایط اخذ ویزا ایران:

  • ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
  • لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.
  • در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.
  • در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.
  • مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
  • فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

قیمت: ۵۰/۰۰۰ تومان

ویزا ایران

Visa Dubai

ویزا دبی (ویزا امارات)

شرایط اخذ ویزا دبی

شما می توانید در زیر اطلاعات لازم جهت اخذ ویزا دبی ، مدارک لازم و قیمت آن را مشاهده کنید

روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است.
شما می توانید اطلاعات در مورد کشور دبی را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) مشاهده کنید و اطلاعات ویزا دبی را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (ویزا امارات):

  1. اسکن رنگی از پاسپورت

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
  • ویزای دبی به ۲ صورت عادی و نیمه فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری زمان لازم دارد.
  • در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.
  • در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه و سه ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه یا سه ماه در امارات اقامت کنید.
  • با ویزا دبی مولتی میتوانید در طی مدت ویزا، چند بار وارد کشور امارات شوید و هر بار ۱۴ روز اقامت کنید.

قیمت:

  1. ویزا عادی ۳۱۵ درهم
  2. ویزا نیمه فوری ۳۹۵ درهم
  3. ویزا عادی ۱ ماهه ۳۵۰ درهم
  4. ویزای ۳ ماهه ۱۰۵۰ درهم
  5. ویزای دبی مولتی یک ماهه ۹۵۰ درهم
  6. ویزای دبی مولتی سه ماهه ۲۲۷۰ درهم

 

ویزا ایران

Visa-Azerbaijan

ویزا آذربایجان (ویزا باکو)

شرایط اخذ ویزا آذربایجان (ویزا باکو)

هر آنچه که شما باید درباره اخذ ویزا آذربایجان بدانید به همراه مدارک لازم و قیمت آن

مدارک لازم جهت اخذ ویزا آذربایجان:

  1. اصل پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار
  2. ۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  3. بیمه مسافرتی

شرایط اخذ ویزا باکو:

انواع ویزای آذربایجان قابل دریافت از سفارت: ترانزیت سینگل، ترانزیت دبل، یک ماهه عادی، یک ماهه فوری، ۳ ماهه یک بار تردد، سه ماهه دو بار تردد، یک ساله ( ۹۰ روز اقامت)

در صورت نیاز، ما می توانیم ویزای باکو را یک روزه به صورت فوری برای شما اخذ کنیم.

در جواب این سوال که آیا دارندگان انواع ویزا های آذربایجان نمی توانند به ارمنستان سفر کنند یا بالعکس؟ باید گفت که این موضوع درست نیست و علی رغم مناقشات بین ارمنستان و آذربایجان، شخصی که قبلا به یکی از دو کشور سفر کرده می تواند ویزای کشور مقابل را دریافت کند.

ما به نمایندگی از بیمه سامان، میتوانیم برای شما بیمه های مسافرتی با نرخ های بسیار عالی (هر بیمه حداکثر ۱۰/۰۰۰ تومان) صادر کنیم.

قیمت :

  1. ویزای الکترونیک عادی       ۳۵ دلار
  2. یک ماهه عادی               ۴۵ دلار
  3. یک ماهه فوری                ۵۰ دلار
  4. ۳ ماهه یک بار تردد (عادی)          ۸۰ دلار
  5. ۳ ماهه یک بار تردد(فوری)            ۹۰ دلار
  6. یک ساله ( ۹۰ روز اقامت) ۱٫۱۰۰ یورو
  7. یک ساله ( ۱۲۰ روز اقامت) ۱٫۳۰۰ یورو
  8. یک ساله ( ۱۸۰ روز اقامت) ۱٫۴۰۰ یورو

 

 

ویزا آذربایجان (ویزا باکو)

Shingen-visa

ویزای شینگن (ویزای اروپا)

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن (ویزای اروپا) و شرایط آن

تمامی اطلاعات اخذ ویزای شینگن در سایت مرکز اطلاعات ویزا برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید.

 تور های اروپا را می توانید از ما بخواهید . برای دریافت اطلاعات یا با ما تماس بگیرید یا به سایت www.mashregh-zamin.com مراجعه کنید.

تور های اروپا با خدمات کامل اخذ ویزای شینگن ، هتل های ۴ ستاره ، پرواز آلیتالیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا):

  1. پاسپورت قدیمی
  2. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
  3. دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
  4. پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
  5. سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
  6. مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
  7. چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل  ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت.

 

شرایط اخذ ویزای اروپا :

  1. تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.
  2. اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.
  3. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.
  4. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن
  5. حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  6. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.
  7. زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.
  8. در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
  9. اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
  10. ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.
  11. دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

 

  • کشور های عضو محدوده ی شینگن :

اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

 

 

 برای دریافت اطلاعات تورهای اروپایی ما به سایت www.mashregh-zamin.com مراجعه کنید یا با ما تماس بگیرید

ویزای شینگن