Shingen-visa

ویزای شینگن (ویزای اروپا)

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن (ویزای اروپا) و شرایط آن

تمامی اطلاعات اخذ ویزای شینگن در سایت مرکز اطلاعات ویزا برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید.

 تور های اروپا را می توانید از ما بخواهید . برای دریافت اطلاعات یا با ما تماس بگیرید یا به سایت www.mashregh-zamin.com مراجعه کنید.

تور های اروپا با خدمات کامل اخذ ویزای شینگن ، هتل های ۴ ستاره ، پرواز آلیتالیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا):

  1. پاسپورت قدیمی
  2. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
  3. دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
  4. پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
  5. سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
  6. مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
  7. چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل  ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت.

 

شرایط اخذ ویزای اروپا :

  1. تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.
  2. اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.
  3. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.
  4. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن
  5. حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  6. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.
  7. زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.
  8. در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
  9. اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
  10. ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.
  11. دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

 

  • کشور های عضو محدوده ی شینگن :

اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

 

 

 برای دریافت اطلاعات تورهای اروپایی ما به سایت www.mashregh-zamin.com مراجعه کنید یا با ما تماس بگیرید

ویزای شینگن

1322 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. اسما
    اسما says:

    با سلام . از مدارک ارسالی برای ویزای تجاری اصل روزنامه رسمی رو متصدی باجه از ما نخواست ولی کپی روزنامه به ضمیمه ترجمه اش در مدارک بود . مشکلی نیست?

    پاسخ دادن
  2. محمد
    محمد says:

    با سلام،
    با پاسپورتی که یکسال ونیم اعتبار دارد میتوانم تقاضای ویزای مولتی دوساله کنم یا اینکه ابتدا باید پاسپورت رو تعویض کنم؟
    با تشکر

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *