south korea

ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی و قیمت آن را برای شما توضیح داده ایم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.برای دریافت اطلاعات در باره ی کشور کره جنوبی سایت ویکی پدیا را ببینید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۴۰ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
  5. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  6. ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
  7. چک ضمانت بازگشت ۳۰ میلیون تومانی

شرایط اخذ ویزا

  • ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد.
  • هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
  • پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
  • کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزا توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

قیمت ویزا کره جنوبی ۲۸۰ دلار

ویزا کره جنوبی

193 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. عشق کره
    عشق کره says:

    من الان نزدیک دو ماهه که دارم زبان کره ای یاد میگیرم میخواستم بدونم از چه سنی میشه به کره سفر کرد یا هر کشور دیگه ای شاید عجیب باشه اما من ۱۳سالمه اما من خوندنو نوشتن متن ها و صحبت کردن عادی کره ای رو یاد دارم هم مودبانه هم غیر مودبانه(عادی) و فقط میخوام بدونم چجوری میشه حیوون برد با خودمون و از چه سنی میشه به کشور های مختلف یا همون کره مسافرت کرد من از چند نفر که سوال کردم با اجازه پدر هم میتونم برم.اما لطفا پاسخ بدید.پایان.

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      متاسفانه سفر به کره جنوبی راحت نیست و شخصی با سن شما حتما باید به همراه پدر و مادر برای اخذ ویزا اقدام کنه و یا حداقل تا ۲۵ سالگی صبر کنه

      پاسخ دادن
  2. S.V
    S.V says:

    سلام‌خسته نباشید من میخواهم تفریحی به مدت ۱ ماه برم‌کره اما باید سگم رو هم با خودم ببرم میخواستم ببینم شما میدونید شرایطش چطوریه؟اصلا میشه برد؟

    پاسخ دادن
  3. هدی
    هدی says:

    سلام من تازه دیپلم هتلداریمو گرفتم میخواستم ببینم برای شرکت دربخش بین الملل باید همینجا لیسانس بگیرم بعد مدارکمو اپلای کنم تا بتونم برم یا ازالان میتونم اقدام کنم ممنون میشه اساسی راهنماییم کنین

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      همونطور که مشخص هست این سایت اطلاعات درباره ی ویزای توریستی ارائه میکنه و در مورد ویزای تحصیلی باید به شرکت های اعزام دانشجو مراجعه کنید

      پاسخ دادن
  4. Twister
    Twister says:

    سلام من گواهی اشتغال به تحصیل رو گرفتم اما خوب تاریخش تا آخر خرداد ماه هست من میخوام برای تیر یا مرداد ویزای تفریحی بگیرم میخواستم ببینم همین رو قبول میکنن یا نه ممنون

    پاسخ دادن
  5. علي
    علي says:

    با سلام
    من بازنشسته هستم و فعلا جایی مشغول به کار نیستم برای سفر به کره جنوبی به عنوان
    توریست باید چکار کنم؟؟؟ چون یکی از مدارک هایی که لازم هست اشتغال به کار می باشد

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *