south korea

ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی

شرایط اخذ ویزا کره جنوبی و قیمت آن را برای شما توضیح داده ایم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.برای دریافت اطلاعات در باره ی کشور کره جنوبی سایت ویکی پدیا را ببینید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در۴
  3. پرینت حساب بانکی بالای ۴۰ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
  4. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
  5. گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
  6. ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
  7. چک ضمانت بازگشت ۳۰ میلیون تومانی

شرایط اخذ ویزا

  • ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد.
  • هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
  • پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
  • کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزا توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

قیمت ویزا کره جنوبی ۲۸۰ دلار

ویزا کره جنوبی

198 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. حمیدرضا کارگشا
    حمیدرضا کارگشا says:

    سلام وقت بخیر

    اگر بر حسب اتفاق پرواز بعد از اعتبار ویزا باشد برای گرفتن ویزای جدید باید صبر کرد تا اعتبار ویزا تمام شود یا میتوان هر لحظه برای گرفتن ویزای جدید اقدام کرد؟

    با سپاس

    حمیدرضا کارگشا

    پاسخ دادن
  2. کامیاب
    کامیاب says:

    سلام.ممنون از مطالبتون.میخواستم بدونم هیچ جوره نمیشه کسی بدون اژانسهای مسافرتی ویزای توریستی بگیره؟؟یعنی کسی خودش تنها بخواد بره.

    پاسخ دادن
  3. t.w
    t.w says:

    سلام خسته نباشید…من یک دوست در کره جنوبی دارم میخواستم بدونم میتونه برای من دعوتنامه بفرسته یا اینکه تنها اقوام میتونن دعوتنامه بفرستن؟ ایا دعوتنامه کسی که غریبه حساب میشه معتبر هست یا نه؟ممنون

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      هر کسی میتونه برای شما دعوتنامه بفرستد اما اینکه حتما با اون دعوتنامه به شما ویزا میدن یا نه قابل پیش بینی نیست. ممکنه حتی با دعوتنامه از اقوام درجه یک هم شما ویزا نگیرید

      پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *