china

ویزا چین

اخذ ویزا چین

شرایط و مدارک اخذ ویزا چین را در زیر مطالعه کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت قدیمی و جدید
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا انفرادی چین
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزای گروهی ۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.
  • ویزای انفرادی ۱۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.

قیمت انواع ویزا چین :

  • ویزای گروهی چین عادی ۱۰۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت عادی ۱۵۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت فوری ۱۸۵ دلار

 

ویزا چین

217 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. محمد
    محمد says:

    سلام.ویزای تجاری گرفتن چقدر هزینه داره؟ممنوع میشم اگه راهنمایی بفرمایید ویزا انفرادی یا تجاری با دعوتنامه به چه صورته ایا هزینش کمتر میشه؟

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      هزینه ها در بالا ذکر شده
      اگر دعوتنامه معتبر داشته باشین هزینه دعوتنامه رو ازتون نمیگیریم
      بهتره تماس بگیرید شرکت ما تا بچه های ویزای چین راهنماییتون کنند

      پاسخ دادن
  2. رسول
    رسول says:

    سلام.ما دو نفر هستیم .برای تاریخ ۱۲/۱ /۱۳۹۵ تا تاریخ ۱۲/۱۳ /۱۳۹۵ .ورودمون از گوانگجو هست .به دنبال چند نفر برای ویزای گرو هی هستیم.

    ۰۹۱۵۱۲۱۰۸۷۲

    پاسخ دادن
  3. ali
    ali says:

    ما دو نفر هستیم برای تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۰۱ رفت و برگشت تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۱۱ .. لطفا برای هماهنگ شدن با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۲۱۹۵۵۲۱۸

    پاسخ دادن
  4. سینا
    سینا says:

    سلام
    ما ۲ نفریم و دنبال همراه برای گرفتن ویزای گروهی چین هستیم. تاریخمان ۵ به ۱۹ فوریه با قابلیت اندکی تغییر است. از هر یک از شهرهای بکن شانگهای یا گوانگجو می توانیم وارد شویم. شماره تماسمان ۰۹۱۲۲۲۷۳۹۸۸ است.
    مرسی

    پاسخ دادن
  5. حامد
    حامد says:

    سلام
    من اگه بخوام ویزای چین بگیرم بصورت گروهی مابقی نفرات بعهده کیه؟
    چون چند تا اژانس تماس گرفتم میگن باید خودتون پنج نفر معرفی کنید

    پاسخ دادن
  6. سعید
    سعید says:

    سلام من در کشور چین هستم و دوتا ویزا در پاسپورتم دارم. ایا شما میتونید ویزای بیزینس با سه ماه اقامت برای من اقدام کنید؟

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *