china

ویزا چین

اخذ ویزا چین

شرایط و مدارک اخذ ویزا چین را در زیر مطالعه کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا انفرادی چین
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزای گروهی ۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.
  • ویزای انفرادی ۱۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.

قیمت انواع ویزا چین :

  • ویزای گروهی چین عادی ۱۰۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت عادی ۲۶۰ دلار

 

ویزا چین

195 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. احمد
    احمد says:

    سلام. من از دانشگاه شن زن دعوتنامه دارم برای کارای تحقیقاتی.یه دوره ۶ماهه. برای سفارت نامه زدن که به من ویزای کاری بدن.منم این نامه رو بردم سفارت و مامور سفارت به من میگه دعوتنامم قبول نیست و باید دولتی باشه یا بارکد داشته باشه.میشه به من راهنمایی کنید که این دعوتنامه را باید از کجا دریافت کنم؟؟؟؟؟
    توی دعوت نامم ذکر شده که تمامیه خرج های من به عهده دانشگاه هستش.دانشگام گفته که همچین چیزی نشنیده که ویزای دولتی یا بارکد دار باشه.آخه دانشگاه که خودش دولتیه و دعوتنامش رسمی، پس اینا چی می خوان؟؟؟لطفا کمکم کنید.

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      دعوتنامه برای ویزای چین برای هر نوع ویزایی باید حتما دولتی باشه. از همون دانشگاه یا موسسه ای که میخوان براتون دعوتنامه بفرستن بخواهید که براتون دعوتنامه دولتی بفرستد

      پاسخ دادن
  2. پدرام
    پدرام says:

    سلام
    آیا در حال حاضر ویزای چین برای یک نفر میتونید در بیارید؟چند روزه و چند دلار؟
    ویزای یکساله برای یک نفر چند روز طول میکشه و چند دلار؟
    دفتر شما کدوم شهر هست؟
    ممنون

    پاسخ دادن
  3. علی
    علی says:

    سلام و وقتتون بخیر
    آیا کشور چین ویزای انفردای ۳۰ روزه را برای ایران بسته؟
    این شرایط تا کی هست؟
    امیدی هست که مجدد ویزا انفرادی مجدد صادر بشه؟

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *