china

ویزا چین

اخذ ویزا چین

شرایط و مدارک اخذ ویزا چین را در زیر مطالعه کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا انفرادی چین
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزای گروهی ۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.
  • ویزای انفرادی ۱۵ روز کاری سفارت زمان لازم دارد.

قیمت انواع ویزا چین :

  • ویزای گروهی چین عادی ۱۰۵ دلار
  • ویزا چین توریستی انفرادی یک ماه اعتبار ۱ بار ورود ۱ ماه اقامت عادی ۵۷۰ دلار

 

ویزا چین

192 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. عليرضا
    عليرضا says:

    سلام یک نفر هستم برای گوانجو تاریخ حدودی رفت بین ١٠ تا ١٢ اسفند ٩۵ و برگشت بین ٢٠ تا ٢۵ اسفند ٩۵ اگر کسی برای ویزای گروهی اقدام کرده وسه این تاریخ ها منم احتیاج دارم ٠٩١٢١٧١٧٢۴۴

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *