hong kong

ویزا هنگ کنگ

شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ را مطالعه کنید و در صورت نیاز سوالات خود را از طریق بخش نظرات ارسال کنید یا با ما تماس بگیرید: ۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱

مدارک لازم برای اخذ ویزا هنگ کنگ:

  • اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار
  • گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به صورت لاتین
  • گواهی اشتغال به کار به صورت لاتین با ذکر سمت ، میزان حقوق و مدت اشتغال
  • یک قطعه عکس جدید
  • تکمیل فرم های مربوطه

 شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ :

  • ویزا توریستی هنگ کنگ ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت مسافرین میتوانند ۲ بار و هر بار ۱۴ روز وارد این کشور شوند.
  • اخذ ویزای توریستی به صورت ۳ بار ورود نیز امکانپذیر است.
  • ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۴۵ روز کاری زمان لازم دارد.
  • بهتر این است که قبل از صدور ویزا، نسبت به خرید بلیط و رزرو هتل اقدام نکنید.
  • برای دریافت فرم های مربوطه با ما تماس بگیرید.

قیمت ویزا هنگ کنگ : ۲۲۰ دلار

 
ویزا هنگ کنگ
33 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. ناصر دخیلی
    ناصر دخیلی says:

    سلام . من برای بازدید از نمایشگاه الکترونیک هنگ کنگ در تاریخ ۱۳ اکتوبر نیاز به ویزا دارم و سریعا باید ویزا رو تهیه کنم . لطفا من را راهنمایی کنید .

    پاسخ دادن
  2. mahsa
    mahsa says:

    با سلام. اگر پاسپورت اعتبارش کمتر از ۶ ماه باشد و فقط در هنگ کنگ ترانزیت داشته باشم ( تغییر خط هوایی) آیا برای تحویل چمدانها به ایرلاین جدید نیازبه ویزا و عبور از گیت ورودی هنگ کنگ می باشد؟

    پاسخ دادن
  3. مسعود افشین
    مسعود افشین says:

    بادرود
    من به همراه همسر و دو فرزند خردسالم در ماه آوریل به هنگ کنگ دعوت شدم ونیاز به ویزای توریستی دارم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ دادن
  4. سهیل
    سهیل says:

    سلام
    من انتخاب شدم واسه کار مربیگری به هنگ کنگ برم دعوت نامه هم دارم میگیرم ..
    چه کارای باید انجام بدم ؟
    البته من ویزا تحصیلی تایلند هم دارم..
    شخصا باید به سفارت هنگ کنگ مراجعه کنم واسه کارای ویزا ؟
    ممنون میشم کامل راهنماییم کنین

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      دوست عزیز همونطور که از محتوای سایت مشخصه کار ما مربوط به ویزای توریستی هست و در مورد ویزای کاری یا تحصیلی و یا اقامت اطلاعاتی ندارم

      پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *