india

ویزا هند

شرایط اخذ ویزا هند

هند کشوری در آسیاست که از برخی جهات بسیار شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند. اطلاعات مربوط به کشور هند را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) ببینید و اطلاعات مربوط به ویزا هند را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

  1. اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه
  5. فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
  • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.
  • قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.

 

قیمت :

ویزا هند ۴۲۵۰۰۰ تومان

banner---mashreghzamin

114 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
    • مدیر
      مدیر says:

      معمولا داروهای اعصاب و کافئین دار و داروهایی که از مخدر در ساختشون استفاده شده ممنوع هستند. البته اگر نسخه پزشک همراه داشته باشین مشکلی نیست

      پاسخ دادن
  1. تقی زاده
    تقی زاده says:

    سلام قبلا”ویزای توریستی هند شش ماهه بود نزدیک عید که میشه سرشون شلوغ میشه جوابگو نیستنند چرا مدت ویزا رو کاهش دادن.متشکرم تقی زاده

    پاسخ دادن
    • مدیر
      مدیر says:

      نمیدونم شما آخرین بار کی ویزا گرفتین ولی از موقعی که من به یاد دارم ویزای توریستی هند ۳ ماه اعتبار داره و ۱ ماه اقامت

      پاسخ دادن
  2. Simin sadeghy
    Simin sadeghy says:

    سلام برای تفریح میخوام ویزای ۳ماه بگیرم درهند کجا برای اجاره کردن خونه ارزونتره و جاهای دیدنی هندکجاست آیا بعداز اتمام ویزای ۳ماه میتونم درهند ویزامو تمدید کنم یاخیر

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *