Visa Dubai

ویزا دبی (ویزا امارات)

شرایط اخذ ویزا دبی

شما می توانید در زیر اطلاعات لازم جهت اخذ ویزا دبی ، مدارک لازم و قیمت آن را مشاهده کنید

روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است.
شما می توانید اطلاعات در مورد کشور دبی را در سایت ویکی پدیا یا سایت گروه توریستی مشرق زمین(WWW.MASHREGH-ZAMIN.COM) مشاهده کنید و اطلاعات ویزا دبی را در ادامه بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (ویزا امارات):

  1. اسکن رنگی از پاسپورت

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
  • ویزای دبی به ۲ صورت عادی و نیمه فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری زمان لازم دارد.
  • در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.
  • در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه و سه ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه یا سه ماه در امارات اقامت کنید.
  • با ویزا دبی مولتی میتوانید در طی مدت ویزا، چند بار وارد کشور امارات شوید و هر بار ۱۴ روز اقامت کنید.

قیمت:

  1. ویزا عادی ۳۰۰ درهم
  2. ویزا نیمه فوری ۳۸۵ درهم
  3. ویزا عادی ۱ ماهه ۴۹۰ درهم
  4. ویزای ۳ ماهه ۱۴۰۰ درهم
  5. ویزای دبی مولتی یک ماهه ۹۵۰ درهم
  6. ویزای دبی مولتی سه ماهه ۲۴۰۰ درهم

 

ویزا ایران

944 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. شبدیز
    شبدیز says:

    با سلام.
    من ویزای قطر را گرفتم والان در قطر هستم تا ۱۴ فروردین، آیا دراین مدت می توانم از قطر ویزای دبی بگیرم و سه روز به دبی سفر کنم و دوباره به قطر بر گردم واسه پرواز به ایران؟ یعنی آیا با همین ویزای قطر که دارم می توانم ویزای دبی را بگیرم یا باید حتما اقامت داشته باشیم؟
    سپاسگزارم اگه ممکنه سریعتر جوابما بدید.

    پاسخ دادن
  2. فرنوش
    فرنوش says:

    سلام من براى ١ ماه میخوام مستقر بشم امارات ولى ممکنه کارم تو ٣ روز تموم بشه و برگردم ویا ممکنه کارم حتى ٢ ماه طول بکشه.میخواستم بدونم که آیا میشه زمانى که ورود کردم و اگه تا ٢٠ روز کارم تموم نشده بود در حالى که هنوز دوبى هستم دوباره برام درخواست ویزا بدن از ایران یا امارات؟!؟!
    چون نمیخوام ویزاى ٣ ماهه بگیرم

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *