thailand-visa

ویزا تایلند

شرایط اخذ ویزا تایلند

برای اخذ ویزا تایلند به نکات زیر توجه کنید، در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق بخش نظرات سوالات خود را مطرح کنید.

سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است. تایلند به علت نزدیکی به دریا آب و هوایی معتدل دارد و این باعث می شود که تقریبا تمتم فواصل سال برای سفر به تایلند مناسب باشد. البته تابستان ها میزان رطوبت کمی زیاد است. برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر به سایت ویکی پدیا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات برای اخذ ویزا تایلند ادامه مطلب را بخوانید.

مدارک لازم برای اخذ وبزا تایلند:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۱ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. کپی شناسنامه و کارت ملی
  4. بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور تایلند
  5. رزرو هتل در یکی از شهر های تایلند
  6. پرینت گردش حساب بانکی یک ماهه اخیر با مانده حداقل ۲ میلیون تومان
  7. مشخصات فردی

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.
  • در صورت نیاز شما می توانید بلیط و ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزای توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت ۸ روزه ماهان به فروش می رسد. قیمت بلیط و ویزا بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.
  • پرینت حساب بانکی باید همراه با مهر بانک و به زبان انگلیسی باشد.

قیمت :

  • ویزا عادی یکبار ورود ۴۵ یورو

ویزا تایلند

102 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. رضا
    رضا says:

    سلام ما شش نفریم سه خانواده خانم ها خانه دار هستن حساب بانکی انها را چکار باید بکنیم ایا برای هر نفر یک حساب بانک جداگانه نیاز هست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

    پاسخ دادن
  2. پوران
    پوران says:

    سلام،
    اگر پرینت به زبان فارسی باشه قبول نمیکنن؟
    ما عجله داریم و الانم که تعطیله بانک پرینتا رو به لاتین نداده
    بعد اگر به لاتین تهیه شد میشه فکس کرد فکسشو ارائه داد؟ ما ۵نفریم که هرکدوم ی طرفیم واسه همین مشکله جمع کردن مدارک

    پاسخ دادن
  3. دوید
    دوید says:

    سلام ایا دوست من که در کره زندگی میکنه و همسرش تایلندی است مینتونه ویزای تایلند بگیره؟ متاسفانه سفارت تایلند ویزا نمیده به دوست من دلیلش چی میتونه باشه, در ضمن دوست من غیر قانونی در کره زندگی میکنه.

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *