http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (1746 downloads )

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

 شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷ 

آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۲۵۳ نظر / نظرات

  1. aa می‌گه:

    سلام
    سؤالی دارم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.آیا ممکنه که یک شهروند انگلیسی قبل از فوریه ۲۰۱۴ از سفارت ایران در دوبلین ویزای شش ماهه ایران را گرفته باشد؟

  2. Hasan می‌گه:

    سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما من میخواهم برای یک دختر تایلندی برای مسافرت به ایران ویزا بگیرم من را راهنمایی کنید ۰۹۱۲۵۷۸۸۶۷۴

  3. نوید می‌گه:

    با سلام همکنون امکان ارسال دعوتنامه برای اتباع آمریکایی وجود دارد ؟ در صورت ورود خانواده آمریکایی آیا امکان جدا شدن از تور لیدر هست یا خیر ؟

  4. mahdi می‌گه:

    سلام
    برای دوستی از کشور کلمبیا،برای اخذ ویزای توریستی ، می خواهم اقدام کنم.
    طبق گفته ی برخی ، کشور کلمبیا جزو کشور هایی میباشد که به سختی ویزا ی ایران دریافت میکنن.
    لطفا بفرمایید این اطلاعات تا چه حد صحت دارد ؟
    و اصلا آیا روند خاصی باید طی شود ؟
    و اینکه اطلاع دقیق و معتبر را از چه منبعی میتوان دریافت کرد ؟
    ممنون از لطف شما

نظر بدهید :