iran-visa

ویزا ایران

شرایط اخذ ویزا ایران

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (5020 downloads)

شرایط اخذ ویزا ایران:

  • ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
  • لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.
  • در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.
  • در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.
  • مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
  • فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

قیمت: ۳۰/۰۰۰ تومان

ویزا ایران

369 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. مجتبی
    مجتبی says:

    سلام
    احتراما من یک شریک آلمانی دارم. شرایط ارسال دعوتنامه برای ایشان چطور است و با توجه به اینکه در یک شرکت داخلی شریک هستند آیا امکانش وجود دارد که ویزای بلند مدت بگیرند؟

    پاسخ دادن
  2. عادل
    عادل says:

    سلام من با خانومی که اهل ویتنام هست ۲ سال دوستم و میخوایم تو ایران ازدواج کنیم.برای امدن ایشون به ایران و ازدواج من باید چیکار کنم؟

    پاسخ دادن
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *