مرکز اطلاعات ویزا

ویزا شینگن،ویزا چین،ویزا هند،ویزا سنگاپور،ویزا ایران،ویزا قطر،ویزا کوبا،ویزا کره جنوبی

http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد ( فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (76 downloads) )

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

 شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷ 

آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۱۶۶ نظر / نظرات

  1. حوا محمد حیدر می‌گه:

    سلام
    من افغانی هستم بیست سال پیش در ایران ازدواج کردم (شوهر ایرانی) و چهار سال است که دارای پاسپورت و شناسنامه ایرانی میباشم
    سوالم این بود که ایا میتوانم برادر و همسر وی را که هر دو افغانی مقیم افغانستان میباشند را به ایران بیاورم ؟ (دعوتنامه)

  2. مریم می‌گه:

    سلام،خسته نباشید.
    من میحوام برای دوستم که مرد هست و اهل ایتالیا دعوتنامه بفرستم.ولی شنیدم اگر یک خانم ایرانی واسه مرد خارجی دعوتنامه بفرسته پذیرفته نمیشه.لطفا راهنماییم کنید.
    ممنونم

  3. خالد حوت می‌گه:

    سلام
    من در زمینه ابزیان صادراتى در چابهار شهرک صنعتى کنارک فعالیت میکنم ی مشترى پاکستانى دارم براى أخذ ویزاى ان براى

    ایران مراحل و مدارک مورد نیاز و مدت زمان دریافت ویزا و مبلغ ان محبت کنید

    با سپاس خالد حوت

  4. مسعود کاراندیش می‌گه:

    سلام
    لطفا فرمی را برای بنده ارسال بفرمایید تا برای مهمانم پر کنم و بقیه کارها را از طریق شما انجام بدهیم

  5. Alireza می‌گه:

    من برای دو تن از همکاران آلمانی نیاز به اخذ ویزای مولتی شش ماهه یا یکساله دارم لطفا راهنمایی نمایید

    • مدیر می‌گه:

      متاسفانه دعوتنامه ای که از طریق ما تهیه میشه فقط برای ویزای توریستی ۱ ماهه هست. برای ویزاهای بلند مدت شخصا به وزارت امور خارجه مراجعه کنید

  6. Nazi می‌گه:

    سلام،من میخواستم برای نامزدم که تبعه آلمان هست ویزای ایران رو بگیرم،هزینه ویزا و دعوتنامه چقدر میشه؟پروسه اش چقدر طول میکشه؟و اینکه ممکن هست ویزا نگیره؟سابقه سفر به کشور های ممنوع نداره و نظامی هم نیست،وضعیت مالیش خوبه و مستقل هست،ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر بدهید :