http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (1993 downloads)

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

شماره تماس : ۹۴ ۹۰ ۵۵ ۸۸

آدرس : تهران، خیابان خالد اسلامبولی، نبش کوچه هشتم، پلاک ۴ ، طبقه دوم، واحد ۳

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۲۶۷ نظر / نظرات

  1. سارا می‌گه:

    یا سلام.یکی از دوستان انگلیسی من از سفارت ایران در ایرلند ویزا گرفته و مایل به سفر به ایران است. سؤال من این هست که آیا برای این شخص سفر همراه با یک راهنما در ایران ضروری است یا خیر. تأکید بر این نکته می کنم که این خانم شخصاً ویزای خود را از سفارت ایران در دوبلین تحویل گرفته و موقع تحویل کسی به او نگفته که باید guide داشته باشد. از شما متشکرم.

  2. نیما می‌گه:

    سلام

    من مدیر یک شرکت خصوصی هستم و نیاز دارم برای دونفر از همکاران چینی ویزای کار یکساله بگیرم.
    این دونفر فعلا در امارات ساکنند و نیاز من به آنها بیشتر به این دلیل است که قابل اطمینان هستند و البته زبان چینی میدانند.
    آیا موسسه شما میتواند در این ضمینه اقدام کند؟

    ممنون

  3. پارسا می‌گه:

    سلام،

    من سوالات و جوابهای که تو این صفحه هست رو خوندم. گویا شما قادر به درخواست ویزای توریستی برای بعضیها کشورها من جمله آمریکا نیستید. ممنون می شم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید به من بدبد.
    متاسفانه با جستجو در سایت های مختلف جوای مناسبی پیدا نکردم.
    چطور میشه دعوت نامه فرستاد؟ چه کسی می تونه دعوت نامه بفرسته، آیا باید شرکت یا موسسه باشه یا یک فرد عادی هم می تونه این درخواست رو بده.

    • مدیر می‌گه:

      باید برای این دست از کشورها به وزارت امور خارجه، بخش صدور روادید مراجعه کنید و درخواست دعوتنامه برای شخص آمریکایی و یا غیره کنید

  4. داریوش می‌گه:

    سلام من اگه بخواهم یک دوستی از المان دعوت کنم راه سریعش را راهنمای کنید

نظر بدهید :