مرکز اطلاعات ویزا

ویزا شینگن،ویزا چین،ویزا هند،ویزا سنگاپور،ویزا ایران،ویزا قطر،ویزا کوبا،ویزا کره جنوبی

http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۲۵۰۰۰  تومان

 

 


شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷
آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵



مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۱۱۹ نظر / نظرات

  1. راری می‌گه:

    سلام، چند مدت دیگه باید صبر کنم تا به اتباع انگلیسی هم ویزای ایران بدهند؟ ممنون.

  2. مهدی می‌گه:

    سلام کسی میتونه واسم از خارج کشور بلیط برزیل بکیره ویزای اونجارو جطور ؟نیاز به ضمانت نیست؟

  3. جیران می‌گه:

    سلام.خسته نباشین.من افغانی هستم وهمسرم مقیم اتریش..من اینجا مدرک شناساییم باسبورتی هست ک ب اتباع میدن و سه ماهه تمدید میشه…بااین باسبورت من میتونم از ایران خارج بشم اکه همسرم دعوتنامه بفرسته…میتونم دنبال کارام باشم.اکه نمیتونم راهنمایی کنید لطفاً!ممنون

  4. حسین می‌گه:

    با سلام.بنده تباه کشور کانادا هستم و قصد سفر به ایران را دارم. اگر کسی در ایران نباشد که پیگیر کارهای بنده باشد، ایا این امکان وجود دارد که اون مدارک را بنده مستقیما برای شما فرستاده و شما reference نمبر را بگیرید. یا نه حتما کسی باید مدارک را حضورا به شما تحویل دهد. ممنون.

  5. نیلوفر می‌گه:

    سلام من با یک مرد اسکانلندی دوست هستم و ما فصد ازدواج دارییم میخواد بیاد ایران ولی هیچی در مورد ویزا نمیدونیم . میشه ما رو رتهنمایی کنید . من مشهد هستم و اگه بیاد مشهد باید بیاد . ممنون

    • مدیر می‌گه:

      طبق اطلاعات بالا شما براشون دعوتنامه میفرستید و ایشون ویزا میگیرند و به ایران سفر میکنند.

      • نیلوفر می‌گه:

        سلام از جوابتون ممنون . ولی چون ایشون یک بریتانیایی هستند اصلا امکانش هست که بهش ویزا بدن ؟
        و اینکه حتمت من باید دعوتنامه بفرستم ؟
        نمیشه بدون دعوتنامه بیان ؟ آخه من نمیتونم بیام تهران و کارهای اداری رو انجام بدم .

        • نیلوفر می‌گه:

          و اینکه تو شرایط بالا اینو نوشتید
          فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.
          پس من باید چی کار کنم

        • مدیر می‌گه:

          فعلا میزبانی که قصد دعوت یک بریتانیایی رو داره باید شخصا به وزارت امور خارجه مراجعه کنه! خور مسافر با مراجعه به سفارت ایران هم شاید موفق به اخذ ویزا بشه ولی احتمالش کمه! چاره ی دیگه ای فعلا نیست!

  6. محمد صدقه می‌گه:

    سلام من افغانی هستم که واسه درمان اومدم هند میخام بعدش ایران برم واسه اینکه زیارت من میخام بدونم سفارت ایران تو هند ویزا برایم میدهند یا باید از افغانستان بگیرم البته پاسپورتم ویزا ایرانو یه بار خورده

  7. hassan می‌گه:

    سلام
    من برای دوستم تو فیلیپین کد دعوت نامه گرفتم و فرستادم. تو ایمیلی که کد رفرنس هم توش بود نوشته بود بعد از سه روز کاری به سفارت ایران مراجعه کنید و ویزاتون رو دریافت کنید ولی دوستم که می ره سفارت می گند تاییدیه دعوت نامه یا رفرنس تون به دست ما نرسیده. این تاییدیه رو وزارت خارجه ایران برای اونا می فرسته ؟ چقدر این طول می کشه چون بیشتر از سه روز کاری که گفته بودند طول کشیده! ایا میشه این رو از جایی تو ایران پیگیری کرد؟
    با تشکر

    • hassan می‌گه:

      جواب سوال های قبلی بیشتر از یک روز طول نکشیده. اگر نمی توانید در این زمینه راهنمایی بفرمایید حداقل بفرمایید تا من هر روز ٢-٣ بار برای جواب سوالم سایت رو باز نکنم.

      • مدیر می‌گه:

        من از شما معذرت میخوام که سوالتون جا افتاد ولی دوست عزیز لازم نبود این همه وقت منتظر بمونید کافی بود با شماره تلفن های دفتر تماس بگیرید و سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان جواب بدن! شما باید از طریق وزارت امور خارجه ، بخش صدور روادید پیگیری کنید تا ببینید چرا رفرنس برای سفارت ارسال نشده. معمولا به محض صدور رفرنس برای سفارت هم ارسال میشه. مشکلی وجود داره مثلا اینکه اشتباها برای سفارت در کشور دیگری ارسال شده!

        • hassan می‌گه:

          با تشکر از راهنمایی تان
          من با شرکتی که برام دعوت نامه گرفته اختلاف پیدا کردم. میشه برای پیگیری این مشکل با شرکت شما تماس بگیرم. اگر این مسئله رو برای من پیگیری و مشکل را برطرف کنید چه هزینه ای را بپردازم؟

          • مدیر می‌گه:

            متاسفانه ما نمیتونیم پیگیری کنیم چون وزارت امور خارجه بابت کاری که از طرف ما انجام نشده به ما جواب نمیده! اما اگر میزبان این مهمان خود شما معرفی شدید میتونید با مراجعه به بخش روادید وزارت امور خارجه کارتون رو پیگیری کنید! در این صورت هزینه ای هم شامل حالتون نمیشه!

          • hassan می‌گه:

            اگه این وب سایت متعلق به شرکت اسان هجرت هست اتفاقا شرکت شما با یک واسطه از طریق شرکت شهرستانی این کار رو برای من انجام داده. ( چیزی که من تازه امروز متوجه شدم) اون همکار شما که مسئول بخش ویزای ایران هست حاضر نبوده این مسئله رو پیگیری کنه تا اینکه اینجانب حاضر به تقبل هزینه اضافی شدم. ایشرن پیک موتوری فرستادند و جوابی که از وزارت گرفته اینه تلکس دوباره فرستاده میشه و فردا پنج شنبه مهمان ما قراره از سفارت ایران پیگیری کنند اگه تا فردا دستشون نرسه یک شنبه پیگیری کنند و اگر بعد از اون هم نرسید مهمان ما باید فاتحه ۴میلیون تومن بلیط هواپیماشو بخونه.
            توجیه همکار شما این بوده که صرفا وظیفه ایشون گرفتن شماره مجوز بوده ولی ایا این مجوز بدون فرستادن تاییدیه ارزشی دارد؟ اگر میخراهید منم می تونم هزار تا از اون مجوز ها براتون بنویسم بفرستم؟

          • مدیر می‌گه:

            من کار شما رو پیگیری کردم. شما که توانایی گرفتن هزار تا از این مجوزها دارید چرا ۲ تا واسطه رو انتخاب کردید تا براتون دعوتنامه بگیرند؟ ضمنا مجوز و تاییدیه ۲ تا چیز جدا از هم نیستند. اون شماره ی رفرنس (شماره مجوز) ، شماره ی پیگیری معرفینامه مسافر شما به سفارت ایران هست!
            روند گرفتن دعوتنامه این هست که ما اطلاعات مهمان و میزبان رو به بخش روادید وزارت امور خارجه اعلام میکنیم و درخواست میکنیم دعوتنامه برای سفارت ایران در محلی که مهمان اعلام کرده فرستاده بشه! وقتی شماره ی رفرنس اعلام میشه یعنی کار به طور کامل تمام شده! دعوتنامه برای سفارت ایران رو ما نمیفرستیم که فرستاده نشدنش کم کاری محسوب بشه! در کامنت های قبلی هم من گفتم خدمتتون که شما بهتره شخصا به وزارت امور خارجه مراجعه کنید! دیروز ما با پرداخت هزینه شخصی رو از طرف شما فرستادیم و این قضیه رو به اطلاع وزارت خانه رسوندیم. باید منتظر جواب اونها باشیم. خلاصه ی مطلب اینه که کار شما کامل انجام شده و نقص کار متوجه ما نیست!

  8. معصومه می‌گه:

    سلام.
    میشه برای یکی از دوستان که نسبت خونی نداریم و اصالتا هندیه، دعوت نامه بفرستم؟ چند درصد احتمال داره که بتونه بیاد اینجا؟

    • مدیر می‌گه:

      بله میشه. درصد که نمیشه تخمین زد ولی احتمالش زیاده!

      • معصومه می‌گه:

        من امروز زنگ زدم ولی یه خانمی گفت اشتباهه!
        ویزایی که میگیره بیشتر از ۶۰ روز قابل تمدید هست یا نه؟
        من توی مشهد زندگی می کنم میشه تمام کاراش رو خودتون انجام بدین و من فقط هزینه اش رو واستون اینترنتی پرداخت کنم و اصلا تهران نیام؟
        هزینه کل ویزا ۲۵ هزار تومنه فقط؟ یا اونم باید اونجا هزینه ای پرداخت کنه؟

        • مدیر می‌گه:

          دعوتنامه در ابتدا برای ویزای ۳۰ روزه صادر میشه اگر مسافر قصد اقامت بیشتر از ۳۰ روز داشته باشه به اداره اتباع بیگانه مراجعه می کنه و تقاضای تمدید میده! شما میتونید همه کار ها رو غیر حضوری انجام بدید. تماس بگیرید و با دوستان ما هماهنگ کنید

  9. فکور می‌گه:

    ایا وزارت امور خارجه دفتری دارد که بتوانم برای عروسم که دامارکی است ونوه ام ویزا بگیرم وچه مدارکی باید داشته باشم

  10. Amin می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید،

    در خصوص دریافت دعوتنامه توریستی برای ۱۴ روز همه چیز درسته اما یک سوال در باره دریافت ویزا در فرودگاه دارم.

    حدود ۴ ماه پیش وقتی در سفارت ایران در بوداپست بودم، به من گفتن ویزای در فرودگاه ۵۰ % ۵۰% ، یعنی ویزا ۵۰ صادر می شه یا ۵۰ ویزا صادر نمی شه. حتی اگه شماره رفرنس دعوت نامه هم داشته باشید.

    آیا این درسته؟ حتی اگه داخل دعوتنامه ذکر شده باشه محل دریافت ویزا را فرودگاه امام بزنم.

    فاصله ما از سفارت ۲ ساعت رانندگی فقط رفت و ۲ ساعت برگشت.

  11. حامد کسایی می‌گه:

    با سلام
    دختر خاله من با یک تبعه انگلستان که مسلمان هم هسا ازدواج کرده و صاحب دو فرزند نوزاد هستند. امکان داره برای همسر و فرزندان ویزای توریستی ایران گرفت ؟!
    مرسی

  12. سعید می‌گه:

    با تشکر از زمانی که برای پاسخگویی اختصاص میدین.
    من تمامی پاسخ ها رو خوندم اما ٢ سوال برام باقی موند.
    ١- فردی که دعوتنامه شما رو دریافت میکنه، آیا برای خروج از کشورش باید چک ضمانت یا ودیعه بگذاره یا خیر.
    ٢- اگر امکان دریافت ویزا در فرودگاه امام باشه، آیا امکان پرداخت هزینه توسط میزبان وجود داره و آیا این هزینه باید به یورو پرداخت بشه؟ (۴٠ یورو)
    بسیار ممنون

    • مدیر می‌گه:

      ۱ – خیر
      ۲ – فکر نمیکنم بشه چون ویزا در بخش کنترل پاسپورت صادر میشه و میزبان قاعدتا نمیتونه تا اوجا بره! (مامورین حراست اجازه نمیدن)

  13. مینا می‌گه:

    visa iran , baraye kasi ke passporte Bangladesho dare, vali eghamate arabestane saudi ,mishe visa irano gereft?

نظر بدهید :