مرکز اطلاعات ویزا

ویزای شینگن،ویزا چین،ویزا هند،ویزا سنگاپور،ویزا ایران،ویزا قطر،ویزا کوبا،ویزا کره جنوبی

http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (1470 downloads )

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

 شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷ 

آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۲۴۰ نظر / نظرات

  1. سميره می‌گه:

    سلام
    من افغان هستم.اقامت سوئد و تراول داکیومنت دارم.مادرم هم اقامت سوئد و پاسپورت افغانى دارد.میخواهیم به ایران سفر کنیم.آیا به غیر از ویزاى ایران نیاز به دعوت نامه از طرف کسى در ایران داریم؟

  2. Emmanuel می‌گه:

    سلام من برای دوست فرانسوی ام که یک خانم هستند می خوام دعوتنامه بفرستم، امکان داره بهش ویزا ندن؟ اونا هم مثل خودمون بایستی مصاحبه بدن در سفارت ایران؟
    با تشکر از مدیر محترم

  3. علی بابا می‌گه:

    من افغانی هستم دوماه میشود گرین کارت امریکا روگرفت فرزندانم توایران هستند میخام برم ایران بعدافغانستان برای اخزویزای ایران ازامریکا لطفا راهنمایی کنید

  4. setare می‌گه:

    برای کسی که افغانی هست ولی ۱۵ سال ایتالیا ساکن هست میشه با دعوتنامه ویزا کرفت؟pass ایتالیایی ایشون در مراحل اخر اداری هست و الان با document travel ایتالیا میخوام براشون دعوتنامه بفرستم .ایا امکانش هست؟
    در واقع ایشون تابعیت دوکانه دارن .

  5. مریم می‌گه:

    سلام
    برای یک خانم چینی که قصد دارد در ایران زندگی کند گرفتن ویزای کار بهتر یا ویزای تحصیلی و مدت هر کدوم چند ماهه است.
    با تشکر

  6. armin می‌گه:

    با سلام. برای خانم کانادایی که شوهر افغانی داشته باشد دعوت نامه درست می توانید؟ شوهر ویزای ایران داره اما کسی رو ندارن تو ایران که براشون دعوت نامه بده. سفارت ایران (واشنگتن) برا شوهره ویزا داده برای خانم نداده. چطور می شه یک ویزای زیارتی درست کرد؟
    ممنون

نظر بدهید :