مرکز اطلاعات ویزا

ویزا شینگن،ویزا چین،ویزا هند،ویزا سنگاپور،ویزا ایران،ویزا قطر،ویزا کوبا،ویزا کره جنوبی

http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد ( فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (220 downloads) )

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

 شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷ 

آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۱۸۱ نظر / نظرات

  1. علی می‌گه:

    salam soali dashtam mikhasam begam ke man baraye daryafte code eghdam kardam va code ro az daftare shoma gereftam alan mikhasam bedonam ke man in dostam mahe jan be iran miad age bekhad alan bere bara visa intor ke man porsidam goftan zoode va yek mahe dge biad mikhasam bedonam hamintoriye ya na chon mikhastam
    hamin hafte in karoo anjam bedam

    • مدیر می‌گه:

      ببینید اون کد ۱ ماه اعتبار داره و ویزایی که سفارت میده ۳ ماه اعتبار. به سفارت تشریف ببرند و موضوع رو در میون بگذارند تا مسئولین سفارت تاریخ ویزا رو براشون هماهنگ کنند

  2. پایدار ایرانی می‌گه:

    با سلام.برای اخذ ویزا برای خانم مجردی که تبعه و ساکن کشور اکراین هست،آیا از نظر دولت ایران مانعی هست?چه اقدامی جهت تسهیل در صدور ویزا برای ایشان میتوان انجام داد? باتشکر

نظر بدهید :