مرکز اطلاعات ویزا

ویزای شینگن،ویزا چین،ویزا هند،ویزا سنگاپور،ویزا ایران،ویزا قطر،ویزا کوبا،ویزا کره جنوبی

http://www.visainfocenter.com/wp-content/uploads/2013/01/Logo-100.png

ویزا ایران

اخذ ویزا ایران برای مهمانان خارجی شما

چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن

ویزا ایران

ویزا ایران

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:
  1. اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  2. اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
  3. فرم مخصوص که از طریق ما در اختیار شما قرار می گیرد ( فرم ویزا ایران را از اینجا دانلود کنید (804 downloads ) )

 

  • شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

 فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

 

  • قیمت: ۳۰۰۰۰ تومان

 

 شماره تماس : ۴۴۸۶۵۰۹۷ 

آدرس : تهران ، بزرگراه اشرفی اصفهانی ، بعد از پل نیایش ، نبش کوچه دربندی ۲ ، پلاک ۴۹۱ ، ساختمان ۵۵ ، واحد ۵

مدیر بتاريخ آذر - ۱۳ - ۱۳۹۱

۱۹۳ نظر / نظرات

  1. مصطفي می‌گه:

    با سلام من می خواستم به دیدن دوستم تو آمریکا برم چطور باید این کارو کنم؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    آیا دوستم می تونه از آمریکا برام دعوتنامه بفرسته؟

  2. احمد می‌گه:

    با سلام.
    من افغان هستم ساکن کانادا خانمم کانادای هستش. می خواستیم بریم ایران برای زیارت. شما گفتین برای آمریکایی و افغانی نمیشه. الان هم همینطور هست؟ در کل ما باید چه کار کنیم؟ ایران اینجا سفارت هم نداره. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

  3. وحیدرضا می‌گه:

    با سلام
    برای یک زوج ایتالیایی ساکن دبی می توانم ویزا ایران بگیرم ؟

  4. somi می‌گه:

    سلام
    جهت تهیه ویزای توریستی یک فرد هندی چه مراحلی باید طی شود؟؟ آیا نیاز به دعوت نامه هست؟؟

    باتشکر

  5. saeed می‌گه:

    salam.
    age bekham ashpaz az keshvare digei biaram bayad chikar konanam,che no vizai barash bayad gereft?
    mochaker az basokhi ke midahid.

  6. محسن می‌گه:

    سلام
    برای نامزد آمریکایی من که قصد زندگی در ایران دارد، چگونه می توانم ویزایی بگیرم که بتوانم او را در ایران عقد کنم؟ ظاهرا با ویزای توریستی نمی توان عقد کرد و مدت کوتاهی دارد و گرفتنش سخت است، و امکان جدا شدن از تور نیست، ضمناایشان مسلمان شیعه هستند.

    • مدیر می‌گه:

      بخاطر اینکه ایشون آمریکایی هستند بهتره خودتون به وزارت امور خارجه بخش صدور روادید مراجعه کنید تا راهنماییتون کنند

  7. علی می‌گه:

    salam soali dashtam mikhasam begam ke man baraye daryafte code eghdam kardam va code ro az daftare shoma gereftam alan mikhasam bedonam ke man in dostam mahe jan be iran miad age bekhad alan bere bara visa intor ke man porsidam goftan zoode va yek mahe dge biad mikhasam bedonam hamintoriye ya na chon mikhastam
    hamin hafte in karoo anjam bedam

    • مدیر می‌گه:

      ببینید اون کد ۱ ماه اعتبار داره و ویزایی که سفارت میده ۳ ماه اعتبار. به سفارت تشریف ببرند و موضوع رو در میون بگذارند تا مسئولین سفارت تاریخ ویزا رو براشون هماهنگ کنند

  8. پایدار ایرانی می‌گه:

    با سلام.برای اخذ ویزا برای خانم مجردی که تبعه و ساکن کشور اکراین هست،آیا از نظر دولت ایران مانعی هست?چه اقدامی جهت تسهیل در صدور ویزا برای ایشان میتوان انجام داد? باتشکر

نظر بدهید :